Skip to content

Közlekedésépítés

Közlekedésépítés Oviber

Közlekedésépítés

Az OVIBER Kft. az ezredfordulótól kezdődően vesz részt a közlekedésfejlesztési beruházások mérnöki-lebonyolítói tevékenységében. Az elmúlt évek nyertes pályázatainak, valamint a létszám fejlesztésének köszönhetően az OVIBER Kft. Magyarország közlekedésfejlesztési beruházásainak mintegy 20 %-át bonyolítja.

Autópályák, autóutak

Legyen szó áru, vagy személyszállításról a közösségek a mai napig erőteljesen függnek az őket összekötő útszakaszoktól. Cégünk jelentős szerepet játszott abban, hogy hazánk úthálózata megfeleljen ezen követelményeknek. Részt vettünk utak bővítésében, teherbíró képességük megerősítésében, elkerülő szakaszok építésében és utakhoz tartozó műtárgyak (hidak, felüljárók) fejlesztésében.

Vasúti fejlesztések

A kötöttpályás közlekedés környezetkímélő megoldással szolgál a városok, települések közötti áruforgalomban, a munkaerő városokba áramlásában és a városokon belüli közlekedés kialakításában is. Az OVIBER Kft. mérnöki, lebonyolítói feladatkörben működött közre hazánk legfontosabb vonalszakaszainak megépítésénél, illetve fővárosunk jelentősebb felszíni és felszín alatti kötöttpályás beruházásainál.

Városi közlekedésfejlesztés

Korunk egyik legjelentősebb kihívása, hogy a megnövekedett áruszállítással összefüggésben megtaláljuk azokat kapcsolatokat a különböző szállítmányozási lehetőségek között, melyek kapcsán a gazdaságos és környezetkímélő megoldások előtérbe kerülnek. Ennek megvalósítása érdekében a legutóbbi időkben részt vettünk több intermodális központ fejlesztésében is. Segítségünkkel valósult meg számos budapesti és nyíregyházi útfelújítási munka, amelyeket városi környezetben a forgalom fenntartása mellett bonyolítottunk le, illetve a XVI. kerület Mátyásföldi tér körforgalmi csomópontja, amely elnyerte a 2019. év körforgalmi csomópontja címet.

oviber vízépítés logo

Kiemelt közlekedésépítési projektjeink

M30 autópálya oviber

M30 autópálya

Kaposvár Intermodális központ Oviber

Kaposvár Intermodális központ

Komáromi híd Oviber

Komáromi híd

Békéscsaba vasútállomás Oviber

Békéscsaba vasútállomás

Kelenföld Százhalombatta Pusztaszabolcs Vasútvonal Oviber

Kelenföld Százhalombatta Pusztaszabolcs vasútvolnal

en_US